Carlig macelarie cu 2 capete de agatat carne este fabricat din otel inoxidabil si este compus dintr-o carabiniera un inel si 2 carlige opuse.
Varfurile sunt foarte ascutite ce confera o patrundere usoara in orice tip de carne, fie ca este vorba de o pulpa de porc, caracasa de vita sau oaie.
Carligul macelarie este utilizat intens in macelariile profesionale, carmangerii sau depozite frigorifice pentru mezeluri.
Carligul de agatat carne este extrem de rezistent la greutati ce pot atinge chiar si 200 de kg, astfel nu veti sta cu grija ca se va rupe.
Carligul de macelarie poate fi rotit 360 de grade, permitand o manevrare lipsita de efort a carnii agatate.
Mod de utilizare
- Asezati carnea pe o suprafata plata si curata;
- Alegeti carligul potrivit in functie de dimensiunea si greutatea carnii;
- Introduceti carligul prin carne, asigurandu-va ca este bine fixat;
- Agatati carnea in locul dorit.
Instructiuni pentru intretinere
- Curatati carligele cu apa calda dupa fiecare utilizare;
- Nu folositi produse de curatare abrazive sau solutii puternice de curatare, care ar putea afecta suprafata carligului;
- Nu lasati carligele in mediu umed sau in contact cu lichide.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.