Carligul pentru carne din inox este un produs utilizat in macelarie, carmangerie sau in depozitele cu mezeluri, deoarece faciliteaza agatarea carcaselor animale sau bucatilor mari de carne (pulpe de vita/porc). Carligul pentru carne este in forma de S iar ambele capete sunt ascutite, astfel incat sa nu conteze partea pe care o utilizati. Un astfel de carlig pentru agatat carne rezista la greutati pana la 100 kg si la forta de frecare excercitata de aceasta fiind ideal si pentru propria gospodarie atunci cand se taie orice tip de animal greu sau pentru agatarea altor obiecte.
Specificatii Carlig pentru carne, inox:
Material: Otel inoxidabil
Diametru: 6 mm
Lungime totala: 18 cm (180 mm)
Latime bucla carlig: 5 cm (50 mm)
Greutate: 100 grame
Dănilă Vasile –
Horodniceni Brădățel Suceava str Izvoarelor 88Tel.0751993338.
Petecel Stelian –
Foarte bune